HUBUNGI KAMI

ALAMAT:
Jalan PP6 Taman Putra Perdana
47130 Puchong
Selangor

Telefon : 03-83184011

Faks : 03-83184014

Emel : bba9228@moe.edu.my

4 comments:

 1. Assalamualaikum

  Tuan

  Anak saya Adlina Sarah Binti Abdul Hadi, 2 UTM telah mengadu bahawa kepalanya diketuk oleh guru Matematik. Kejadian berlaku pada 22 Feb 2017.

  Mohon untuk siasat dan beri penjelasan berkaitan perkara ini.

  Maklumbalas dari pihak tuan amat saya hargai.

  Tq

  ReplyDelete
 2. Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh...Jika sedang tercari-cari Motivator.pakar Motivasi @ penceramah Program Kecemerlangan Pelajar sekolah tuan/puan,boleh layari http://www.motivasidinamikadiri.blogspot.com untuk meninjau2 modul yang sesuai dengan target group & fokus program tuan/puan....atau boleh sms/whatsapp/mesej ditalian 019-4741209

  ReplyDelete
 3. Assalamualaikum

  Hari ini 10/10/2017, anak saya 5 UITM mengadu telah di lempang d bahagian kepala bersama beberapa kawannya di sekolah oleh Cikgu Hashim. Anak saya tengah bermain dgn kwn²nya dan dtg seorg murid tahun 6 memanggil mereka utk meminta tlg mengangkat meja ping pong yg telah jatuh, meja ping pong tersebut memang sudah bengkok. Ketika anak saya Dan beberapa org rakannya mengangkat meja ping pong tersebut dtg Cikgu Hashim melempang kepala anak saya dan rakannya tanpa bertanya dan melakukan usul periksa.Sebagai seorg guru perkara sedemikian tidak sepatutnya berlaku dgn melakukan tindakan sesuka hati. Kalau ia pun murid² tu bersalah bukan sesuka hati melempang kepala mereka. Kepala bukan tempat yg sesuai utk d pukul sesuka hati. Saya harap guru Besar Dan pihak sekolah peka dgn sikap guru ini yg bisa mencemarkan attitude guru lain juga.

  ReplyDelete
 4. Pembetulan...bukan Cikgu Hashim tapi Cikgu Hisyam

  ReplyDelete